Anketa za službene veterinare

Odjel veterinarskog javnog zdravstva je u prosincu 2021.godine poslao obavijest svim delegiranim tijelima s molbom da sudjeluju u istraživanju o potrebama edukacije iz područja inspekcije mesa.
Zahvaljujemo svim kolegicama i kolegama koji su do sada popunili upitnik i molimo one koji još nisu da izdvoje 10ak minuta i odgovore na postavljena pitanja – upitniku se može pristupiti još samo do 28.veljače 2022. godine.

Ciljani ispitanici za ovu anketu su službeni veterinari koji rade u zemljama Europske unije. Svrha upitnika je dobiti informacije o radu i edukaciji službenih veterinara prema demografskim karakteristikama te mogućnostima obuke. Projekt je dio europske COST Akcije RIBMINS (CA18105) (https://ribmins.com/) o modernizaciji inspekcije mesa.

Sudjelovanje u anketi je tajno i anonimno, a traje 10-ak minuta. Podaci će se obrađivati u skladu sa zakonom o zaštiti podataka.

Odgovarajući na pitanja, značajno ćete doprinijeti identifikaciji nedostataka u obuci i stvaranju budućih prilika za obuku službenih veterinara.

Upitnik je odobrio Etički odbor CHP/ICBAS-Sveučilišta u Portu 2021/CE/P027(P367/CETI/ICBAS). Ako imate bilo kakvih pitanja, možete kontaktirati odgovornu osobu za projekt Eduarda Gomes-Neves: [email protected] izravno ili predstavnicu za Hrvatsku, Brigita Hengl: [email protected].

Klikom na sljedeću poveznicu suglasni ste da ste spremni odgovoriti na pitanja u ovom upitniku.

https://forms.gle/UZyoBdTaPKEXjEEi8

Hrvatska veterinarska komora
Hrvatska veterinarska komora

Hrvatska veterinarska komora