MODUL 1. – Ante mortem i post mortem pregled goveda, svinja, ovaca, koza i kopitara – Teorijski dio

Tip tečaja: Specijalistički tečaj Područje: VJZiSH Organizator: Veterinarski fakultet – Trajna izobrazba na Veterinarskom fakultetu i HVK Osoba odgovorna za prijavu i organizaciju: prof.dr.sc. Nevijo Zdolec, VF Voditelj: prof.dr.sc. Nevijo Zdolec, Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane, VF Mjesto održavanja: Veterinarski fakultet Uvjeti za prijavu na tečaj: dr.med.vet. Predviđeni broj polaznika: min 5 – […]

Međunarodni znanstveno-stručni skup: “Antimikrobna rezistencija u veterinarskoj medicini – trenutno stanje i perspektive”

Od 22. do 24. lipnja 2023. godine u Centralnoj zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu održava se po drugi puta međunarodni znanstveno-stručni skup: “Antimikrobna rezistencija u veterinarskoj medicini – trenutno stanje i perspektive”. Sudjelovanje na skupu svojim članovima sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju doktora veterinarske medicine HVK vrednuje s 4 boda. Više detalji o prijavi […]

10. međunarodni kongres „Veterinarska znanost i struka“

Iznimna nam je čast pozvati Vas na 10. međunarodni kongres „Veterinarska znanost i struka“ koji se će održati od 5. do 7. listopada 2023. u organizaciji Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Zadovoljstvo nam je predstaviti ugledne pozvane predavače iz šest sekcija – javno zdravstvo, farmske životinje, konji, egzotične i divlje životinje, male životinje i slobodna […]

“EDUKACIJA U NAŠEM KVARTU” -(Zadar) – Tečaj MODUL 8. – Veterinarski pregledi i kontrole u objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla – Ribe, proizvodi ribarstva i školjkaši – Teorijski dio

Odjel za veterinarsko javno zdravstvo Hrvatske veterinarske komore i Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane u suradnji s Veterinarskom stanicom Zadar d.o.o. organiziraju tečaj: MODUL 8. – Veterinarski pregledi i kontrole u objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla – Ribe, proizvodi ribarstva i školjkaši – Teorijski dio Tečaj […]

“EDUKACIJA U NAŠEM KVARTU” – Tečaj: MODUL 1. – Ante mortem i post mortem pregled goveda, svinja, ovaca i koza – Teorijski dio

Odjel za veterinarsko javno zdravstvo HVK i Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane organiziraju tečaj: MODUL 1. Ante mortem i post mortem pregled goveda, svinja, ovaca i koza – teorijski dio, koji će se održati u Veterinarskoj stanici Virovitica d.o.o., Strossmayerova 38, u petak 17.2.2023. s početkom u 10 […]

Tečaj: MODUL 8. – Veterinarski pregledi i kontrole u objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla – Ribe, proizvodi ribarstva i školjkaši – Teorijski dio

Sukladno godišnjem planu edukacija HVK, Odjel za veterinarsko javno zdravstvo i Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane organiziraju tečaj: MODUL 8. – Veterinarski pregledi i kontrole u objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla – Ribe, proizvodi ribarstva i školjkaši – Teorijski dio Tečaj će se držati 16. veljače 2023. s početkom […]

Veterinarski pregledi i kontrole u objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla – Meso i mesni proizvodi MODUL 4

Odjel za veterinarsko javno zdravstvo Hrvatske veterinarske komore u suradnji s Veterinarskim fakultetom, najavljuje tečaj Veterinarski pregledi i kontrole u objektima u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla – Meso i mesni proizvodi MODUL 4 Tečaj će se održati u dva termina (dvije manje skupine polaznika) na Zavodu za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane Veterinarskog fakulteta […]

Hrvatska veterinarska komora
Hrvatska veterinarska komora

Hrvatska veterinarska komora