XI. hrvatski simpozij o rezistenciji bakterija na antibiotike


Sekcija za rezistenciju na antibiotike Hrvatskog društva za kliničku mikrobiologiju Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatsko društvo za infektivne bolesti Hrvatskog liječničkog zbora, Referentni centar za praćenje rezistencije Ministarstva zdravstva RH, Akademija medicinskih znanosti Hrvatske – Odbor za praćenje rezistencije bakterija na antibiotike u Republici Hrvatskoj te Interdisciplinarna sekcija za kontrolu rezistencije na antibiotike (ISKRA) organiziraju “XI. hrvatski simpozij o rezistenciji bakterija na antibiotike” s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati 08. – 09. ožujka 2024. godine, Hotel Academia, Tkalčićeva 88, Zagreb.

Ovime obilježavamo 30 godina kontinuiranog rada na propagiranju tema vezanih uz najnovije spoznaje o nastanku, širenju i mogućnostima kontroliranja rezistencije na antibiotike.

Ovaj Simpozij se održava svake tri godine i okuplja mikrobiologe, infektologe te liječnike mnogih drugih specijalnosti koji se u svojem svakodnevnom radu susreću s infekcijama i njihovim liječenjem.

Predsjednica Sekcije
Izv.prof.dr.sc. Arjana Tambić Andrašević

Preliminarni program Simpozija

Hrvatska veterinarska komora
Hrvatska veterinarska komora

Hrvatska veterinarska komora